Verzending en retourneren

AFHALEN
Harbersstyle  heeft geen winkellokatie. Toch kunt u uw bestellingen afhalen. U kunt daarvoor een afspraak maken via de telefoon, E-mail of Whatsapp. Zie hiervoor de contactgegevens. U kunt bij het afhalen contant of via een pinbetaling afrekenen.

VERZENDING
Uw bestelling kunt u laten bezorgen en achteraf betalen. Het verschuldigde bedrag verzoeken wij binnen 7 dagen over te maken op NL57 RABO 0327393041 t.a.v. G.J. Harbers. Deze gegevens krijgt u ook bij uw bestelling en in uw mailbox.
Nadat u uw unieke item(s) besteld hebt, zorgen wij ervoor dat we de items binnen twee dagen verzenden. Bijna altijd hebben we deze items op voorraad. 
Mocht dit om de een of andere reden niet lukken, dan wordt u zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld via op het door u opgegeven mailadres.

VERZENDKOSTEN
De vermelde prijzen in deze webwinkel zijn exclusief verzendkosten.
Voor het verzenden van een pakket binnen Nederland rekenen wij €6,95. Voor brievenbuspakketjes rekenen wij 2,95.  
Wilt u het pakketje naar het buitenland versturen, neemt u dan even contact om de kosten te bespreken.
Bij bestellingen boven €65,- verzenden wij uw pakket GRATIS!
Uw pakket versturen wij met PostNL. Harbersstyle heeft geen invloed op het bezorgmoment.

VERZENDBEVESTIGING
Op het moment dat uw pakket is aangeboden aan de pakketdienst ontvangt u van ons een E-mail met een Track&Tracecode. u kunt hiermee de status van uw bestelling volgen.

RETOURNEREN
Zijn de ontvangen items niet wat u ervan had verwacht? Dat kan en daar maken wij geen probleem van!
Items die u wilt retourneren kunt u aanmelden via het contactformulier op onze site. Deze staat onder het kopje "Klantenservice". Als u de items heeft aangemeld voor retour, krijgt u via de mail een retourlabel. U kunt het pakket dan weer terugsturen. Geeft u dan duidelijk aan om welke items het gaat.Wanneer wij het pakket met de artikelen in goede orde hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten teruggestort. 
Graag horenwij binnen 7 werkdagen na ontvangst of u uw items wilt retourneren. Items kunt u enkel retourzenden in de orginele verpakking (inclusief accesoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Wanneer de items zijn gebruikt of beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op retour. Harbersstyle zorgt ervoor dat uiterlijk binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag minus de verzendkosten, aan de afnemer wordt terugbetaald.
Het terugzenden van de geleverde items komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. Aanvullende informatie kunt u lezen in de algemene voorwaarden.